O nama

2001. godine u Sisačkoj Odri započeli smo našu priču sa proizvodnjom energetski učinkovite PVC stolarije, koju u godinama koje su slijedile proširujemo na proizvodnju aluminijske stolarije. Kako bi zaokružili naš program i kupcima sve ponudili na jednom mjestu uvodimo u ponudu i sobna vrata, te krovne prozore i garažna vrata. Individualni pristup svakom klijentu, istinska predanost poslu i inovacijama, te tisuće kvalitetno odrađenih poslova učinili su “ZOMA” prozore i vrata robnom markom kojoj kupci rado poklanjaju svoje povjerenje. Krajem 2009. godine preselili smo u Komunalnu zonu Sisak gdje smo na 2.600 m2 izgradili prodajni salon i proizvodni pogon. Početkom 2010. godine smo otvorili salon u Zagrebu.

Osobito smo ponosni na to da najviše posla dobivamo putem preporuka zadovoljnih domaćih i inozemnih kupaca. Svoje proizvode izvozimo u Austriju i Njemačku, te kupcima nudimo najvišu razinu kvalitete proizvoda i usluga po pristupačnim cijenama.

Zoma ID

Bitno je istaknuti da u procesu proizvodnje koristimo isključivo kvalitetne materijale, strojeve i alate, no bez kvalitetnih ljudi to ne bi puno značilo. Naš tim, sastavljen od  izvrsnih majstora, tehničara i inženjera, naša je najveća vrijednost. Uz dugogodišnje iskustvo i stručnost našeg tima, u mogućnosti smo udovoljiti svakom tehnički izvedivom zahtjevu. Jednako su nam bitni i mali i veliki projekti. 

Sa jednakim entuzijazmom pristupamo zamjeni stolarije na privatnoj kući kao i izradi kompletne stolarije na npr. novom stambeno-poslovnom objektu. U svaki projekt ugrađujemo svoju kreativnost i emocije i imamo istinski poseban tim. To smatramo jednom od svojih velikih prednosti koju klijenti uvijek prepoznaju.

Atesti

CE znak Oznaka sukladnosti za proizvode na europskom tržištu. CE znak “govori” što ustvari proizvod jest i koje su mu karakteristike. Sa CE znakom proizvod ima u cijeloj Europi jedinstvenu oznaku i time je odobren za slobodan promet robom u svim europskim zemljama.

IFT Rosenheim
Njemački je institut za prozorsku tehniku koji temeljem zahtjeva proizvođača kontrolira kvalitetu materijala od kojih su prozori i vrata izrađeni i ukupnu kvalitetu proizvoda i njihovu upotrebljivost, koju potvrđuje svojim atestom. Kao istraživačka institucija IFT ima pravo dodijeliti CE oznaku.

Euroinspekt-drvokontrola
Izvodi laboratorijsko ispitivanje u akreditiranom laboratoriju i atestiranje proizvoda namjenjenih graditeljstvu na vodopropusnost, zrakopropusnost, udare vjetra, zvučnu i toplinsku izolaciju.

Passivhaus Institut
Institut za istraživanje i razvoj visokoučinkovitog korištenja energije daje mjerodavne kriterije za komponente za pasivne kuće te certificira proizvode sukladno standardima kao “komponente prikladne za pasivne kuće”.

Vizija

Naša vizija je prije svega biti najbolji u onome što radimo. Također i dalje se stručno usavršavati, inovativno razmišljati i djelovati te unaprjeđivati naše proizvode i usluge u svim segmentima, kako bi oni i u budućnosti činili sam vrh ponude na tržištu građevne stolarije.

Sponzorstva

Činjenica je da najveći dio svoje kreativnosti i estetike unosimo u svoj posao, no kako smisao za lijepo i kreativno, kao i sve dobre stvari, teži širenju – od samih početaka poslovanja ponosni smo sponzor “Plesnog kluba Tina”  iz Siska koji okuplja djecu i mlade u programu “Plesom do zdravog života”.

Na vrh