USLUGE

KOMPLETNA USLUGA DO ”KLJUČ U RUKE”
Savjetovanje
N
Usluge Zoma - savjetovanje
Savjetovanje

Nudimo ti stručno savjetovanje kako bismo pomogli da doneseš najbolje odluke pri odabiru PVC stolarije koja će savršeno odgovarati tvojim potrebama. Zoma tim stručnjaka će pažljivo saslušati tvoje zahtjeve i želje te pružiti sve potrebne informacije o različitim opcijama dostupnim na tržištu. Bez ustručavanja postavi bezbroj pitanja i na sva ćeš dobiti stručan odgovor!

Izmjera
N
Usluge Zoma - izmjera
Izmjera
Precizna izmjera otvora za stolariju ključna je za izradu PVC stolarije koja će dimenzijama savršeno odgovarati te omogućiti montažu bez poteškoća. Naš tim stručnjaka za izmjeru pažljivo će pregledati sve tvoje zahtjeve koje si dogovorio pri izradi inicijalne ponude, uzeti precizne mjere i detaljno proučiti tehničke mogućnosti za montažu te svoja zapažanja prenijeti montažnom timu. Nakon obavljene detaljne izmjere otvora, obrasce za izmjeru vraćamo prodajnom timu kako bi provjerili ima li odstupanja između inicijalne ponude i situacije nakon izmjere te u slučaju da ona postoje pristupaju izračunu nove ponude. Odstupanja u dimenzijama od nekoliko cm nemaju značajan utjecaj na cijenu, dok npr. promjena boje iz bijele u drvodekor ima značajniji utjecaj.
Proizvodnja
N
Usluge Zoma - proizvodnja
Proizvodnja
Nakon tvog prihvaćanja i uplate ponude pristupamo izradi radnog naloga, nabavi repromaterijala i započinjemo s proizvodnjom tvoje stolarije u jednom od najopremljenijih pogona u Hrvatskoj. Koristeći najmoderniju tehnologiju i vrhunske materijale, izrađujemo stolariju prema tvojim zahtjevima. Bez obzira na veličinu, oblik ili stil stolarije koju si odabrao, možeš biti siguran da će svaki element proći stroge kontrole kvalitete prije nego što stigne do tvog objekta.
Demontaža
N
Usluge Zoma - demontaža
Demontaža
Naša usluga demontaže jamči pažljivo i profesionalno demontiranje postojeće stolarije. Staru stolariju demontiramo na način da štokove (okvire prozora) režemo na manje dijelove kako bi oštećenja zidova sveli na najmanja moguća, pri čemu stari štokovi postaju neupotrebljivi. Tvoje zadovoljstvo naš je prioritet, stoga se možeš osloniti na našu stručnost i iskustvo u ovom važnom koraku zamjene stolarije. Ukoliko ne želiš sam organizirati odvoz i zbrinjavanje otpada nastalog demontažom možemo ti ponuditi i tu uslugu.
Montaža
N
Usluge Zoma - montaža
Montaža
Osloni se s punim povjerenjem na naš tim za montažu koji brzo i precizno postavlja novu stolariju, osiguravajući njenu savršenu funkcionalnost i estetiku. Svaki element pažljivo se provjerava tijekom montaže kako bismo osigurali da ispunjava najviše standarde kvalitete. Naša stručnost i pažnja posvećena detaljima jamče da će tvoja nova PVC stolarija dugi niz godina pružati izvrsnu izolaciju, sigurnost i udobnost.
Završni radovi
N
Usluge Zoma - završni radovi
Završni radovi
Kod zamjene stolarije, prilikom demontaže koju radimo izuzetno pažljivo kako bi se oštećenja zidova u koje su prozori bili ugrađeni svela na minimum, nije moguće izbjeći barem minimalna oštećenja zidova. Kako bi se nastala oštećenja sanirala nudimo uslugu ugradnje vanjskih i unutarnjih klupica te obradu oštećenja na zidovima do ličilačkih radova. Svako oštećenje na zidovima uzrokovano demontažom bit će temeljito popravljeno kako bi prostor izgledao besprijekorno nakon montaže novih prozora.

Podijeli:

Pin It on Pinterest