O NAMA

PRUŽAMO Individualni pristup svakom klijentu, TE istinskU predanost poslu i inovacijama

Sa jednakim entuzijazmom pristupamo zamjeni stolarije na privatnoj kući kao i izradi kompletne stolarije na npr. novom stambeno-poslovnom objektu. U svaki projekt ugrađujemo svoju kreativnost i emocije i imamo istinski poseban tim. To smatramo jednom od svojih velikih prednosti koju klijenti uvijek prepoznaju.

2001. godine u Sisačkoj Odri započeli smo našu priču s proizvodnjom energetski učinkovite PVC stolarije. Kako bi zaokružili naš program i ponudili sve na jednom mjestu uveli smo u ponudu krovne prozore, garažna vrata i aluminijske grilje. Krajem 2009. godine preselili smo našu proizvodnju u Komunalnu zonu Sisak gdje smo na 2.600 m2 izgradili izložbeno-prodajni salon i proizvodni pogon. Početkom 2010. godine otvorili smo poslovnicu u Zagrebu kako bi bili još dostupniji. Najviše posla ostvarujemo putem preporuka zadovoljnih domaćih i inozemnih klijenata. Naši proizvodi se ugrađuju diljem Hrvatske, a izvozimo ih u Italiju, Sloveniju, Austriju i Njemačku. Svojim proizvodima i uslugama nudimo najvišu razinu kvalitete po konkurentnim cijenama.
Zoma - individualni pristup kupcima

22

GODINE
ISKUSTVA

Zoma - prozori i vrata - logotip

Naš cilj je biti najbolji u onome što radimo, stalno se stručno usavršavati, inovativno razmišljati i djelovati te kontinuirano poboljšavati naše proizvode i usluge u svim segmentima, kako bi oni i u budućnosti činili sam vrh ponude na tržištu građevne stolarije.

DIO NAŠEG TIMA

Uprava

Bitno je istaknuti da u procesu proizvodnje koristimo isključivo provjerene kvalitetne materijale, najmodernije strojeve, opremu i alate, no bez stručnih ljudi to ne bi puno značilo. Naš tim, sastavljen od izvrsnih majstora, tehničara i inženjera, naša je najveća vrijednost. Uz dugogodišnje iskustvo i stručnost našeg tima, u mogućnosti smo udovoljiti svakom tehnički izvedivom zahtjevu.

Uprava

Mario Pelikan, inž. str.- direktor

Mario Pelikan, inž. str.

direktor

Zoran Ciglar - DIREKTOR - Zoma - prozori i vrata

Zoran Ciglar

direktor

Prodaja

Hrvoje Brstilo, oec. - VODITELJ PRODAJNOG TIMA - Zoma - prozori

Hrvoje Brstilo, oec.

Voditelj prodajnog tima

Baisa Henić - PRODAJNI SAVJETNIK - Zoma - prozori i vrata

Baisa Henić

Prodajni savjetnik

Saša Paripović - PRODAJNI SAVJETNIK - Zoma - prozori i vrata

Saša Paripović

Prodajni savjetnik

Jelena Kovačević - prodaja - Zoma - prozori i vrata

Jelena Kovačević

Prodajni savjetnik

Tehnička priprema

KOORDINACIJA

Alen Pereković, inž.građ. - VODITELJ TEHNIČKE PRIPREME - …

Alen Pereković, inž.građ.

voditelj tehničke pripreme

KOORDINACIJA

Tanja Novak, dipl. inž. met. - KOORDINATOR - Zoma - prozori …

Tanja Novak, dipl. inž. met.

Koordinator

Ovdje smo ti predstavili djelatnike s kojima ćeš komunicirati tijekom naše suradnje.

Zoma - prozori i vrata - EKOLOŠKA ODRŽIVOST I UŠTEDE

ekološka održivost i uštede

Ponosni smo na svoju predanost ekološkoj održivosti i uštedama naših klijenata

Naše ekološke prakse započinju s nabavom visokokvalitetnih materijala koji zadovoljavaju stroge ekološke standarde.  Ulaganjem u najsuvremenije strojeve i proizvodne tehnike, osiguravamo da je naša PVC stolarija najviše kvalitete uz istovremeno održavanje isplativosti za naše kupce. Nadalje, naša je PVC stolarija dizajnirana da pruži izvrsnu izolaciju, pomažući uštedi energije smanjujući troškove grijanja i hlađenja. Vjerujemo da davanjem prioriteta ekologiji i uštedama kupaca možemo doprinijeti zelenijoj budućnosti, istovremeno pružajući najbolju vrijednost našim kupcima.

ATESTI

CE znak

Oznaka sukladnosti za proizvode na europskom tržištu. CE znak “govori” što ustvari proizvod jest i koje su mu karakteristike. Sa CE znakom proizvod ima u cijeloj Europi jedinstvenu oznaku i time je odobren za slobodan promet robom u svim europskim zemljama.

IFT Rosenheim
Njemački je institut za prozorsku tehniku koji temeljem zahtjeva proizvođača kontrolira kvalitetu materijala od kojih su prozori i vrata izrađeni i ukupnu kvalitetu proizvoda i njihovu upotrebljivost, koju potvrđuje svojim atestom. Kao istraživačka institucija IFT ima pravo dodijeliti CE oznaku.
Euroinspekt-drvokontrola
Izvodi laboratorijsko ispitivanje u akreditiranom laboratoriju i atestiranje proizvoda namjenjenih graditeljstvu na vodopropusnost, zrakopropusnost, udare vjetra, zvučnu i toplinsku izolaciju
Passivhaus Institut
Institut za istraživanje i razvoj visokoučinkovitog korištenja energije daje mjerodavne kriterije za komponente za pasivne kuće te certificira proizvode sukladno standardima kao “komponente prikladne za pasivne kuće”.

SPONZORSTVA

Viziju poboljšanja energetske učinkovitosti, smanjenja zagađenja okoliša i smanjenja troškova života prepoznali smo u djelovanju Biciklističkog saveza Sisačko-moslavačke županije čiji smo ponosni sponzor.
Dobrobiti korištenja bicikla očituju se u ekološkoj prihvatljivosti, brzom i povoljnom prijevozu do željenoga odredišta, razvoju održive mobilnosti te zdravoj tjelovježbi.
”Biciklizam svima i za sve…”

Biciklistički savez Sisačko-moslavačke županije

Podijeli:

Pin It on Pinterest