PVC PROZORI

NAJBITNIJI ELEMENTI SVAKOG DOMA!

Kvalitetna izrada i trajnost naše stolarije povećava udobnost stanovanja, osigurava energetsku učinkovitost doma tijekom ljetnih i zimskih mjeseci te pruža veću sigurnost.

 

Nudimo ti veliki izbor različitih dimenzija i oblika prozora. Kroz izbor vrste i boje materijala, termoizolacijskog, sigurnosnog ili zvučnog ostakljenja, razine protuprovalne sigurnosti, predprozorskih i nadprozorskih roleta, PVC unutarnjih i aluminijskih vanjskih klupica te mnogih drugih mogućnosti možeš konfigurirati prozor prema svojim željama. Prozorski okviri izrađeni su od kvalitetnih i izdržljivih materijala s površinama jednostavnim za održavanje.

Kvalitetna izrada i trajnost naše stolarije povećava udobnost stanovanja, osigurava energetsku učinkovitost doma tijekom ljetnih i zimskih mjeseci te pruža veću sigurnost.

 

Ikona Toplinska izolacija

Toplinska izolacija

do Uw = 0,74 W/(m²K)

Ikona Zvučna izolacija

Zvučna izolacija

od 33 – 47 dB

Ikona Protuprovalna sigurnost

Protuprovalna sigurnost

do RC 3

Ugradbena Debljina ostakljenja

Debljina ostakljenja

do 48 mm

Ikona Ugradbena dubina profila

Ugradbena dubina profila

do 82,5 mm

Ikona sata

BRZA IZRADA

ROK IZRADE VEĆ OD 8 DANA ZA STANDARDNE BOJE

Osim redovne brzine izrade nudimo i ubrzanu izradu stolarije u standardnim bojama koja ovisno o naručenim količinama može biti izrađena u roku već od 8 dana.

Prikaz palac gore

JAKO DOBRA CIJENA

SUPER OMJER KVALITETA/CIJENA

Prozore i vrata izrađujemo isključivo iz kvalitetnih i provjerenih materijala pouzdanih EU dobavljača. Fokusirani smo na izradu kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama što nam omogućuju naši stručni inženjeri i majstori te napredna tehnologija u koju kontinuirano ulažemo.

Ikona ključ u ruke

KLJUČ U RUKE

ugradnja i servis te završni građevinski radovi oko stolarije

Ukoliko trebaš i demontažu postojeće stare stolarije, odvoz na deponij i zbrinjavanje te ugradnju nove stolarije i završne građevinske radove oko stolarije naš stručni tim majstora stoji ti na raspolaganju kao i naša servisna služba koja osigurava besprijekorno funkcioniranje stolarije kako u jamstvenom roku tako i nakon isteka jamstvenog roka.

Oblici prozora

Jednodjelni
Dvodjelni
Trodjelni
Posebni
Jednodjelni prozor

Jednodjelni prozor

Jednodjelni prozor nadsvjetlo

Jednodjelni prozor s nadsvjetlom

Jednodjelni prozor podsvjetlo

Jednodjelni prozor s podsvjetlom

Dvonodjelni prozor

Dvodjelni prozor

Dvonodjelni prozor nadsvjetlo

Dvodjelni prozor s nadsvjetlom

Dvonodjelni prozor podsvjetlo

Dvodjelni prozor s podsvjetlom

Trodjelni prozor - Zoma prozori i vrata

Trodjelni prozor

Trodjelni prozor nadsvjetlo
Trodjelni prozor s nadsvjetlom
Trodjelni prozor podsvjetlo
Trodjelni prozor s podsvjetlom

standardne boje

Zbog postavki ekrana na tvom uređaju (boja, svjetlina, kontrast), prikaz boja i dekora možda neće u cjelosti odgovarati bojama materijala u stvarnosti (Slika je simbolični prikaz).

Dodatna oprema

Prozorske klupice

Kod zamjene stolarije najčešće se mijenjaju i prozorske klupice koje osim estetske uloge imaju i važnu izolacijsku ulogu, jer sva voda koja se za nevremena slijeva sa prozora pada na vanjsku prozorsku klupicu koja istu tu vodu mora usmjeriti dalje od podnožja prozora kako ne bi došlo do procurivanja.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Komarnici
Zaštita od insekata sa fiksnom ili rolo mrežicom koja može biti samostalna ili integrirana u rolet kutiju bitno povećava funkcionalnost korištenja prozora i vrata tako da neželjeni insekti ostaju zauvijek vani. Na taj način izbjegava se upotreba insekticida koji osim na insekte djeluju i na ljudsko zdravlje. PROVJERI NAŠU PONUDU
Rolete
Kao zaštita od neželjenih pogleda i vremenskih utjecaja te kao dodatna toplinska izolacija i ljeti i zimi na raspolaganju ti je ponuda nadprozorskih i predprozorskih izvedbi roleta. Lamale roleta mogu biti aluminijske i PVC u širokoj paleti boja. PROVJERI NAŠU PONUDU
Unutarnje žaluzine
Kao element zaštite od neželjenih pogleda na raspolaganju je velika paleta boja aluminijskih unutarnjih žaluzina koje predstavljaju ekonomično rješenje za svaki prostor. PROVJERI NAŠU PONUDU
Poluolive, kvake i rukohvati
U standardnoj izvedbi prozore isporučujemo s poluolivama u bijeloj, smeđoj ili srebrnoj boji, a ulazna vrata u standardnoj izvedbi isporučujemo s kvakom u bijeloj, smeđoj ili srebrnoj boji. U mogućnosti smo ti ponuditi i ostale oblike i vrste na tržištu dostupnih poluoliva, kvaka i rukohvata kako bi tvojim prozorima i vratima udahnuli individualnu dimenziju. PROVJERI NAŠU PONUDU
Grilje
Kao ultimativni element zaštite od vremenskih utjecaja na raspolaganju je ponuda aluminijskih grilja s fiksnim ili s pokretnim lamelama u širokoj paleti boja. PROVJERI NAŠU PONUDU
Staklo

Prozore i vrata isporučujemo u standardnoj opciji s termoizolacijskim LOW-e staklima punjenim argonom. Kao dodatnu opremu možemo ponuditi troslojna termoizolacijska stakla koja dodatno poboljšavaju toplinsku izolaciju prozora i vrata.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Boje
Superiorna kvaliteta površina i bogate opcije odabira boja omogućuju realizaciju svake ideje kod opremanja i uređenja tvog objekta neovisno o kojem stilu ili proizvodu se radi. PROVJERI NAŠU PONUDU

Zbog postavki ekrana na tvom uređaju (boja, svjetlina, kontrast), prikaz boja i dekora možda neće u cjelosti odgovarati bojama materijala u stvarnosti (Slika je simbolični prikaz).

FAQ

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE

Katalog Gealan S 9000
Katalog SALAMANDER greenEvolution
Izvadak iz cjenika Salamander greenEvolution

Podijeli:

Pin It on Pinterest