Prozorske klupice

DODATNA OPREMA

Kod zamjene stolarije najčešće se mijenjaju i prozorske klupice koje osim estetske imaju i važnu izolacijsku ulogu. Voda koja se za nevremena slijeva s prozora pada na vanjsku prozorsku klupicu koja vodu usmjerava dalje od prozora kako ne bi došlo do procurivanja.

U ponudi imamo:

  • aluminijske plastificirane klupice koje nudimo kao najbolje tehničko rješenje za vanjske klupice
  • PVC klupice koje nudimo kao optimalno rješenje za unutarnje klupice
  • mramorne i granitne klupice koje mogu biti i vanjske i unutarnje.

Iz naše široke palete zasigurno ćeš odabrati nešto po svom ukusu.

VAŽNO: Sve prozorske klupice prodajemo isključivo uz prozore iz naše ponude.

Vrste prozorskih klupica

Zbog postavki ekrana na tvom uređaju (boja, svjetlina, kontrast), prikaz boja i dekora možda neće u cjelosti odgovarati bojama materijala u stvarnosti (Slika je simbolični prikaz).

Ostala dodatna oprema

Komarnici

Zaštita od insekata sa fiksnom ili rolo mrežicom koja može biti samostalna ili integrirana u rolet kutiju bitno povećava funkcionalnost korištenja prozora i vrata tako da neželjeni insekti ostaju zauvijek vani. Na taj način izbjegava se upotreba insekticida koji osim na insekte djeluju i na ljudsko zdravlje.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Rolete

Kao zaštita od neželjenih pogleda i vremenskih utjecaja te kao dodatna toplinska izolacija i ljeti i zimi na raspolaganju ti je ponuda nadprozorskih i predprozorskih izvedbi roleta. Lamale roleta mogu biti aluminijske i PVC u širokoj paleti boja.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Unutarnje žaluzine

Kao element zaštite od neželjenih pogleda na raspolaganju je velika paleta boja aluminijskih unutarnjih žaluzina koje predstavljaju ekonomično rješenje za svaki prostor.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Poluolive, kvake i rukohvati

U standardnoj izvedbi prozore isporučujemo s poluolivama u bijeloj, smeđoj ili srebrnoj boji, a ulazna vrata u standardnoj izvedbi isporučujemo s kvakom u bijeloj, smeđoj ili srebrnoj boji. U mogućnosti smo ti ponuditi i ostale oblike i vrste na tržištu dostupnih poluoliva, kvaka i rukohvata kako bi tvojim prozorima i vratima udahnuli individualnu dimenziju.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Grilje

Kao ultimativni element zaštite od vremenskih utjecaja na raspolaganju je ponuda aluminijskih grilja s fiksnim ili s pokretnim lamelama u širokoj paleti boja.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Staklo

Prozore i vrata isporučujemo u standardnoj opciji s termoizolacijskim LOW-e staklima punjenim argonom. Kao dodatnu opremu možemo ponuditi troslojna termoizolacijska stakla koja dodatno poboljšavaju toplinsku izolaciju prozora i vrata.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Boje

Superiorna kvaliteta površina i bogate opcije odabira boja omogućuju realizaciju svake ideje kod opremanja i uređenja tvog objekta neovisno o kojem stilu ili proizvodu se radi.

PROVJERI NAŠU PONUDU

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE

Katalog Prozorske klupice
Katalog prozorske klupice

Podijeli:

Pin It on Pinterest