gRILJE

DODATNA OPREMA

Kao ultimativni element zaštite od vremenskih utjecaja na raspolaganju je ponuda aluminijskih grilja s fiksnim ili s pokretnim lamelama u širokoj paleti boja.

Fiksne lamele ne omogućuju potpuno zamračenje prostora, dok pokretne lamele nude i tu mogućnost. Izvedba grilja je sa samostalnim štokom grilje. Izvedba naših grilja sa samostalnim štokom osigurava jednostavnu montažu i čvrsto prijanjanje uz prozore. Aluminijski materijal jamči izdržljivost i otpornost na vanjske utjecaje, što znači da će grilje zadržati svoj izgled i funkcionalnost tijekom dugog vremenskog razdoblja. Osiguraj zaštitu i estetski dojam za tvoje prozore uz naše aluminijske grilje.

Zoma grilje

VAŽNO: Sve grilje prodajemo isključivo uz prozore i vrata iz naše ponude.

Ostala dodatna oprema

Prozorske klupice
Kod zamjene stolarije najčešće se mijenjaju i prozorske klupice koje osim estetske imaju i važnu izolacijsku ulogu. Voda koja se za nevremena slijeva s prozora pada na vanjsku prozorsku klupicu koja vodu usmjerava dalje od prozora kako ne bi došlo do procurivanja. PROVJERI NAŠU PONUDU
Komarnici
Zaštita od insekata sa fiksnom ili rolo mrežicom koja može biti samostalna ili integrirana u rolet kutiju bitno povećava funkcionalnost korištenja prozora i vrata tako da neželjeni insekti ostaju zauvijek vani. Na taj način izbjegava se upotreba insekticida koji osim na insekte djeluju i na ljudsko zdravlje. PROVJERI NAŠU PONUDU
Rolete
Kao zaštita od neželjenih pogleda i vremenskih utjecaja te kao dodatna toplinska izolacija i ljeti i zimi na raspolaganju ti je ponuda nadprozorskih i predprozorskih izvedbi roleta. Lamale roleta mogu biti aluminijske i PVC u širokoj paleti boja. PROVJERI NAŠU PONUDU
Unutarnje žaluzine

Kao element zaštite od neželjenih pogleda na raspolaganju je velika paleta boja aluminijskih unutarnjih žaluzina koje predstavljaju ekonomično rješenje za svaki prostor..

PROVJERI NAŠU PONUDU

Poluolive, kvake i rukohvati

U standardnoj izvedbi prozore isporučujemo s poluolivama u bijeloj, smeđoj ili srebrnoj boji, a ulazna vrata u standardnoj izvedbi isporučujemo s kvakom u bijeloj, smeđoj ili srebrnoj boji. U mogućnosti smo ti ponuditi i ostale oblike i vrste na tržištu dostupnih poluoliva, kvaka i rukohvata kako bi tvojim prozorima i vratima udahnuli individualnu dimenziju.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Staklo

Prozore i vrata isporučujemo u standardnoj opciji s termoizolacijskim LOW-e staklima punjenim argonom. Kao dodatnu opremu možemo ponuditi troslojna termoizolacijska stakla koja dodatno poboljšavaju toplinsku izolaciju prozora i vrata.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Boje

Superiorna kvaliteta površina i bogate opcije odabira boja omogućuju realizaciju svake ideje kod opremanja i uređenja tvog objekta neovisno o kojem stilu ili proizvodu se radi.

PROVJERI NAŠU PONUDU

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE

EUX sistemi za grilje

Podijeli:

Pin It on Pinterest