UNUTARNJE ŽALUZINE

DODATNA OPREMA

Kao element zaštite od neželjenih pogleda na raspolaganju je velika paleta boja aluminijskih unutarnjih žaluzina koje predstavljaju ekonomično rješenje za svaki prostor.

Naše aluminijske unutarnje žaluzine omogućuju potpunu kontrolu nad vidljivošću izvana, što znači da možeš uživati u svom intimnom prostoru bez osjećaja nelagode. Osim toga, one pružaju odličnu kontrolu nad svjetlosnim uvjetima, tako da uvijek možeš prilagoditi količinu svjetlosti koja ulazi u tvoj dom. Lako odaberi pravu boju koja se savršeno uklapa u postojeću estetiku tvoga prostora ili stvoriti zanimljive kontraste koji će ga oplemeniti. Jednostavna montaža i održavanje žaluzina čine ih idealnim izborom.

Unutarnje žaluzine

VAŽNO: Sve unutarnje žaluzine prodajemo isključivo uz prozore i vrata iz naše ponude.

Ostala dodatna oprema

Prozorske klupice
Kod zamjene stolarije najčešće se mijenjaju i prozorske klupice koje osim estetske imaju i važnu izolacijsku ulogu. Voda koja se za nevremena slijeva s prozora pada na vanjsku prozorsku klupicu koja vodu usmjerava dalje od prozora kako ne bi došlo do procurivanja. PROVJERI NAŠU PONUDU
Komarnici
Zaštita od insekata sa fiksnom ili rolo mrežicom koja može biti samostalna ili integrirana u rolet kutiju bitno povećava funkcionalnost korištenja prozora i vrata tako da neželjeni insekti ostaju zauvijek vani. Na taj način izbjegava se upotreba insekticida koji osim na insekte djeluju i na ljudsko zdravlje. PROVJERI NAŠU PONUDU
Rolete
Kao zaštita od neželjenih pogleda i vremenskih utjecaja te kao dodatna toplinska izolacija i ljeti i zimi na raspolaganju ti je ponuda nadprozorskih i predprozorskih izvedbi roleta. Lamale roleta mogu biti aluminijske i PVC u širokoj paleti boja. PROVJERI NAŠU PONUDU
Poluolive, kvake i rukohvati

U standardnoj izvedbi prozore isporučujemo s poluolivama u bijeloj, smeđoj ili srebrnoj boji, a ulazna vrata u standardnoj izvedbi isporučujemo s kvakom u bijeloj, smeđoj ili srebrnoj boji. U mogućnosti smo ti ponuditi i ostale oblike i vrste na tržištu dostupnih poluoliva, kvaka i rukohvata kako bi tvojim prozorima i vratima udahnuli individualnu dimenziju.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Grilje

Kao ultimativni element zaštite od vremenskih utjecaja na raspolaganju je ponuda aluminijskih grilja s fiksnim ili s pokretnim lamelama u širokoj paleti boja.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Staklo

Prozore i vrata isporučujemo u standardnoj opciji s termoizolacijskim LOW-e staklima punjenim argonom. Kao dodatnu opremu možemo ponuditi troslojna termoizolacijska stakla koja dodatno poboljšavaju toplinsku izolaciju prozora i vrata.

PROVJERI NAŠU PONUDU

Boje

Superiorna kvaliteta površina i bogate opcije odabira boja omogućuju realizaciju svake ideje kod opremanja i uređenja tvog objekta neovisno o kojem stilu ili proizvodu se radi.

PROVJERI NAŠU PONUDU

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE

Katalog Aluminijske žaluzine Veneziano

Podijeli:

Pin It on Pinterest